PURMEREND - Vanaf vandaag kunnen inwoners van Purmerend hun boodschappen bestellen via AH Compact, de gratis bezorgservice die Albert Heijn vorig jaar succesvol lanceerde. AH Compact is er speciaal voor kleine huishoudens. Klanten hebben keuze uit 5.000 dagelijkse boodschappen, het minimumbestelbedrag is 35 euro en bezorging is gratis.

Online boodschappen bestellen en thuis laten bezorgen is niet nieuw. Albert Heijn biedt dit al meer dan twintig jaar en bezorgt inmiddels de boodschappen bij bijna 90 procent van de huishoudens in Nederland. Met de introductie van AH Compact, een extra bestelservice van AH Online, maakt de supermarkt online boodschappen bestellen makkelijker voor kleine huishoudens.

Philip Padberg, directeur e-commerce bij Albert Heijn: "Klanten die gebruik maken van AH Compact zijn daar erg enthousiast over. Na de lancering in Haarlem hebben we deze nieuwe service uitgebreid naar meerdere steden in Nederland. Ook daar is AH Compact een succes. Daarom breiden we nu verder uit: vanaf vandaag kunnen ook inwoners van Purmerend bij ons terecht om boodschappen gratis te laten bezorgen."

Assortiment
Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van bijna 5.000 dagelijkse boodschappen, waaronder veel vers en de bekende Prijsfavorieten. Alle prijzen zijn hetzelfde als in de winkel of via Ah.nl, inclusief de Bonusaanbiedingen. Bestellen kan via de speciale AH Compact-app, die te vinden is in de app- en playstore.

Track & trace
Er zijn zes bezorgmomenten naar keuze per week. In de AH Compact-app kunnen klanten via track & trace hun bestelling volgen. Zo weten zij precies wanneer hun boodschappen worden bezorgd.