PURMEREND - Van 18 t/m 21 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve workshops in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant. Per dag zijn er verschillende activiteiten die zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden.

Boetseren, schilderen, theater maken en dansen
Kinderen kunnen meedoen aan superleuke workshops, waarbij er steeds weer iets anders te leren of ontdekken valt. Deze keer is het thema ‘Eet smakelijk!’ Dus kom je eigen placemat maken of een lekker taartje van klei bakken. Leer schilderen met rode kool of maak je eigen koekhuisje. Liever het podium op? Dan is de theaterworkshop iets voor jou. Nieuw dit jaar: Lekker dansen. Voor de digi-fans is er weer een workshop stop-motion filmpjes maken op de iPad. Het hele programma met alle workshops staat op www.purvak.nl bij de informatie van Cultuurhuis Wherelant.

Praktische informatie

Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag dan missen de kinderen de uitleg niet. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Aan het einde van de ochtend of middag kan iedereen weer opgehaald worden. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Er zijn tijdens PurVak gedurende de hele herfstvakantie tal van sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren op diverse locaties in Purmerend van Spurd, Clup Welzijn en H20. Meer informatie hierover staat ook op de website www.purvak.nl