PURMEREND - Van 28 februari t/m 2 maart kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak ook weer meedoen met gratis creatieve workshops in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant. Per dag zijn er verschillende activiteiten die zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden.

Verras jezelf!
Drie dagen lang de meest verrassende workshops. Met onder andere sieraden maken van fietsband, schilderen op hout met zelfgemaakte verf, tye-die schilderijen, hout branden, je eigen knuffel maken óf een levensgrote versie van jezelf. Maar ook rappen, dansen en toneelspelen. Doe ook mee en verras jezelf! Het hele programma met alle workshops staat op www.purvak.nl bij de informatie van Cultuurhuis Wherelant.

Praktische informatie
Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag, dan missen de kinderen de uitleg niet. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Je kunt aan alle workshops en alle dagen meedoen. Aan het einde van de ochtend of middag kan iedereen weer opgehaald worden. Er is geen begeleiding tussen de middag. Je vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Er zijn tijdens PurVak gedurende de hele voorjaarsvakantie tal van sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren op diverse locaties in Purmerend van Spurd, Clup Welzijn en H20. Meer informatie hierover staat ook op de website www.purvak.nl