PURMEREND - Van 22 t/m 24 februari kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens PurVak weer meedoen met gratis creatieve workshops in de ateliers van Cultuurhuis Wherelant. Er zijn verschillende activiteiten die zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden.

Theater, schilderen, animatiefilmpjes en meer
Er zijn superleuke workshops op de locatie van Wherelant, waarbij er steeds weer iets anders te leren of ontdekken valt. Het thema is deze keer ‘familie’. Kom schilderen op een supergroot vel papier, collages maken of je eigen stop motion-animatie op de iPad. Creëer je eigen familieplakboek, pop-upkaart voor een familielid of maak van je oma een stripfiguur! Bij de theaterworkshops staan spelen en plezier voorop dus die zijn altijd leuk om aan mee te doen. Kinderen die het fijn vinden om samen iets te maken kunnen meehelpen aan een supergroot mozaïek om zo meer kleur in de wereld te brengen. Het volledige programma met alle workshops staat op www.purvak.nl bij de informatie van Cultuurhuis Wherelant.

Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kom s.v.p. zoveel mogelijk bij de start van de ochtend of middag, dan missen de kinderen de uitleg niet. Deelname is gratis en men hoeft zich niet aan te melden. Ouders wordt verzocht om de kinderen bij de ingang af te zetten, er staat iemand om hen te ontvangen en naar binnen te begeleiden. Aan het einde van de ochtend of middag kan iedereen weer opgehaald worden. U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Er zijn tijdens PurVak gedurende de voorjaarsvakantie ook tal van sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren op diverse locaties in Purmerend van Spurd en Clup Welzijn. Meer informatie hierover staat ook op de website www.purvak.nl