Jaren voor ik het me bewust was liet ik in mijn kunst al zien dat ik zocht naar rust en balans in mijn leven. Dat is de kracht van creatief werken, het brengt naar boven wat aandacht vraagt.

Als coach en bewustzijnstrainer gebruik ik creatieve en stilte oefeningen om te laten ervaren wat rust en balans in het dagelijkse leven brengt. Dat het naast het stoppen van piekeren en het verminderen van een opgejaagd gevoel ook blijdschap en zin in de dag oplevert. Dat dat gevoel van alsmaar moeten, een speelbal van de omgeving zijn naar de achtergrond raakt. Dat rust en balans zorgt voor vrijere en meer ontspannen reacties op onverwachte situaties. Dat stress en opgebouwde spanning al minder worden. Dat het heerlijk is om de energie te kunnen steken in juist de dingen die zo waardevol zijn.

Op de Open Workshopavond gaan we een tekenoefening en een meditatieoefening doen die meteen laten ervaren hoe je rust in je hoofd creëert en wat het in het lichaam en in hoofd doet. Daarnaast leg ik uit hoe ons brein en lichaam reageren op drukte en spanning.De meditatieoefening ontvang je als audiobestand om thuis te kunnen blijven gebruiken.

Daarnaast is er alle gelegenheid om informatie te verkrijgen over de training Rust in je Leven. Een training die zo veel meer omvat dan de korte achtergrond uitleg en de twee oefeningen die we op Open Workshop avond doen. Omdat ik ook jou rust en balans in je leven gun.

De Open Workshop avonden zijn op 22 en 29 augustus en op 5 september 2019 van 20 uur tot 21.30 uur in Kerineke Coachatelier te Zuidoostbeemster.

Het zou prettig zijn wanneer je je aanmeldt voor een van de avonden, dan houd ik een plekje vrij (aanmelden https://www.kerineke.nl/training/rust-in-je-leven/ ).Natuurlijk is het mogelijk om meteen aan te melden voor de training 'Rust in je Leven' die start op 12 september 2019. Tijdens de Open Workshopavonden is er een korting van 50 Euro op de prijs van de training.