PURMEREND - Op maandag 28 oktober van 13.00 tot 14.00 uur vindt bij Cultuurhuis Wherelant een gratis proefles plaats van de nieuwe cursus Dans voor Twee. Dit is een cursus voor senioren met dementie en/of Parkinson waarbij men samen met een partner, familielid of vriend(in) kan genieten van bewegen op muziek.


Kom vrijblijvend kennismaken
De proefles is een laagdrempelige manier om de docent en vrijwilligers te ontmoeten. U bezoekt de dansruimte van Cultuurhuis Wherelant waar de lessen plaats gaan vinden. Tijdens de proefles maakt u kennis met de manier van werken van de docent en kunt u antwoord krijgen op uw vragen. Om 12.45 uur is iedereen van harte welkom voor de start met een kop koffie. De les duurt van 13.00 tot 14.00 uur, waarna u nog even kunt nagenieten met een kopje thee.

Samen genieten
Het doel van Dans voor Twee is samen genieten van bewegen op muziek en van de gezelligheid met elkaar. Het is iets wat je samen kunt doen, binnen de vertrouwde omgeving van een groep gelijkgestemde mensen. De ervaring is dat bewegen op muziek op een plezierige en gezellige wijze helpt bij het verbeteren van de lichamelijke conditie en het vertrouwen in eigen kunnen versterkt.

Kosten en aanmelden
De cursus kost € 90,00 voor 6 lessen. Mantelzorgers / partners betalen € 30,00. De proefles is gratis. Bij voldoende animo gaat de cursus van start op maandag 4 november. De lessen zijn om de week en er is geen les in de kerstvakantie. Voor aanmelding voor de proefles op maandag 28 oktober kunt u contact opnemen met de administratie: 0299-434777 of mailen naar info@wherelant.nl