PURMEREND - Na 26 jaar op De Baanstee West, met inmiddels meer dan 15.000 artikelen op voorraad, wordt het magazijn te klein en steken we over naar De Baanstee Noord. Daar is 1.500 m2 winkelruimte, 1.000 m2 kantoren, 165 m2 werkplaats en 3.500 m2 magazijn. Goede isolatie, stadsverwarming, efficiënte ventilatie, ledverlichting, afvalscheiding en zonnepanelen zorgen ervoor dat het pand energieneutraal is.

Het nieuwe hoofdkantoor op Polderweg 2 (tegenover de Sligro) in Purmerend combineert een winkel, distributiecentrum en ondersteunende afdelingen. In 3 fases verhuizen we van industrieterrein De Baanstee West naar de Baanstee Noord.

Fase 1 -- > distributiecentrum
Vanuit Purmerend bevoorraden 7 bussen en 1 vrachtwagen dagelijks de vestigingen en leveren zij aan klanten in de regio. Onlangs stonde Groenhart voor de grootste logistieke operatie in de geschiedenis van het familiebedrijf, namelijk het verhuizen van 13.000 verschillende artikelen in één weekend. Maandag 29 juni heeft Eric Dekker (Hoofd Magazijn) ons nieuwe distributiecentrum officieel geopend! Wat hebben ze hier naar uitgekeken! Ons nieuwe pand op het industrieterrein De Baanstee Noord in Purmerend biedt meer opslagruimte, een gescheiden in- en uitvoer van goederen en kansen om met digitale oplossingen de efficiëntie te verbeteren. Daarmee zijn we voorbereid op de toekomst