PURMEREND - Het hele weekend van 13 en 14 november is het weer een gezellige bedrijvigheid aan de Van IJsendijkstraat, want ons Cultuurhuis staat dan in het teken van creativiteit, ontspanning en gezelligheid. Schuilt in jou de nieuwe Andy Warhol? Of misschien wel de opvolger van Frans Uyterlinde? Schrijf je in voor een van de vele workshops. Iedereen kan meedoen en je gaat gegarandeerd met een superervaring én persoonlijk (kunst)werk naar huis!

Denk je dat je niet creatief bent?
Daar gelooft Jimmy Mendizabal niet in. Hij is een van de professionele kunstenaars /docenten en geeft dat weekend een workshop Pop-art schilderen. “Door middel van ludieke kunstopdrachten probeer ik de creativiteit van de cursist op te wekken.”

Yogadocente Femke Blakborn en theatermaker Henriette ter Riet gaan je helpen je eigen Visionboard te maken tijdens de workshop Zen op zondag. Met behulp van je Visionboard maak je je doelen op een creatieve manier helder. Het zal een ochtend worden die van jou en helemaal voor jou is.

Waar je ook zeker zen van gaat worden is de workshop Bloem of plant XL. In deze workshop leer je eerst goed te kijken naar de bloem of plant. Is de stengel recht of gebogen? Hoe lopen de contouren van de bloem? Deze manier van kijken kun je leren door de plant of bloem na te tekenen. En wel in XL formaat!

Ben je iemand die graag thuis op zoek gaat naar de juiste indeling of sfeer? Leer dan tijdens de workshop Interieurstyling de kneepjes van het vak van interieurstyliste Femmy Vroegop.

Bekijk het hele programma van het Workshopweekend op Wherelant.nl, hier kan je je direct inschrijven. Wacht niet te lang, want vol is echt vol.

Elk 2e weekend van de maand
Elk tweede weekend van de maand organiseert Wherelant een Workshopweekend waar je in een dag of dagdeel kennismaakt met verschillende technieken en kunstvormen. Alle workshops worden gegeven door docenten die de sporen in hun vak al verdiend hebben en hun kennis graag willen delen met jou. In kleine groepen is er genoeg aandacht voor elke cursist. En heb je een dagworkshop geboekt, dan zit er ook een lunch bij!

Wanneer je interesse gewekt is na het volgen van een workshop is het vaak ook mogelijk om deel te nemen aan een cursusprogramma van 6 tot 12 weken.