PURMEREND - Zondag 12-06 kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is voor haar 160e editie in Noord-Holland te gast bij De Markthal in Purmerend. De organisatie is dolblij dat het weer kan nadat in de afgelopen twee jaren de geplande edities niet door konden gaan.

Dus, trouw je in 2023/2024, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw uitgestelde trouwdatum? Dan is deze trouwbeurs er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige bruidstaarten, trouwjurken, trouwpakken, visagiste, kapper, honeymoons en meer niet missen. Bij WeddingFair krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen.

BELEEF
Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de openingsdans! Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

JAARBOEK CADEAU
Alle bruiden opvangen het splinternieuwe Jaarboek “Bride-to-be Weddingplanner” vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft cadeau. Meer dan 200 pagina’s die je kunnen helpen met de voorbereiding voor jullie grote dag.

GRATIS ENTREE

WeddingFair Purmerend zondag 12 juni 2022 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Markthal Purmerend Koemarkt 52, 1441 DD Purmerend. 700 meter van station en 500 meter van bushalte. Parkeren Q Park Willem Eggert op slechts enkele minuten lopen. Meer info op de website: https://weddingfair.nl/trouwbeurzen/trouwbeurs-purmerend/ Of volg het event op Facebook: https://www.facebook.com/events/533889841048261