PURMEREND - Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op donderdagochtend 3 december, de eerstvolgende Walk&Talk gaan we het hebben over het maken van een stappenplan.

Houd grip op de zoektocht naar werk
Tijdens de zoektocht naar werk krijg je te maken met veel afleiding. Voor je het weet ben je meegesleept in contacten die je gelegd hebt en met informatie die je op sociale media voorbij ziet komen. Door je te focussen houd je grip op de zaak en denk je na over de manier waarop je je zoektocht gaat aanpakken. Gebruik je cv en social media op een manier die past bij het werk dat je zoekt en zet dit gericht in door je te focussen op een bedrijf of organisatie waar jij graag wil werken.

Walk&Talk
Walk&Talk met thema Focus is op donderdag 3 december van 10 – 12 uur in de Bibliotheek Purmerend Waterlandlaan 40. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee gratis. Aanmelden is verplicht via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl. Na deze bijeenkomst is er weer iedere 1e donderdag van de maand een netbijeenkomst voor werkzoekenden.