PURMEREND - Ramon Weel werkt sinds 2005 als psycholoog en momenteel bij het Hersencentrum, praktijk voor psychotherapie in Purmerend. Zijn eigen ervaringen en gedachten over levensvragen als “wanneer is iets goed genoeg?” en “hoe bepalen ervaringen uit je jeugd de relaties die je nu onderhoudt?”, zal hij gebruiken in de twee workshops die hij de komende maanden zal verzorgen in de Bibliotheek Purmerend.

Hoe maakbaar is een mensenleven? Vraagt Ramon zich af. Als in jouw jeugd relaties met ouders, familieleden, klasgenoten en leraren niet zo soepel verlopen verliepen of zelfs verstoord zijn. Tot in hoe verre kun je het effect hiervan op je huidige leven en relaties ervaren? En tot in hoeverre moet je blijven vechten tegen onvermijdelijke zaken?

De eerste workshop op dinsdagavond 29 oktober van 19.30 – 21.00 uur heeft als onderwerp Relaties, inzicht in relaties in samenhang met zelfbeeld en relaties met anderen. De tweede workshop op dinsdagavond 19 november van 19.30 – 21.00 uur gaat over; Spanning overbelasting, burnout en ontspanning.

De workshops kosten per stuk € 5,00 voor leden van Bibliotheek Waterland en € 7,50 voor niet-leden. Kaartverkoop in de bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Waterland en via www.bibliotheekwaterland/kaartverkoop.

De Bibliotheek Purmerend is gevestigd aan de Waterlandlaan nummer 40.