HOORN - Op woensdag 19 februari, in de voorjaarsvakantie, vindt er een Jonger Oranje Talentendag plaats bij Always Forward. Een plezierige en leerzame voetbaldag voor spelers van 5 tot 12 jaar. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag zullen scouts van FC Volendam aanwezig zijn.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes waarbij je bekeken en beoordeeld wordt door scouts van FC Volendam. Iedere deelnemer is door de scouts te herkennen aan zijn eigen gekleurde hesje met nummer. Alle deelnemers krijgen de kans om hun voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts van FC Volendam selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘West-Friesland’. Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Zo speelde Jonger Oranje de afgelopen jaren oefenwedstrijden tegen o.a. Ajax, Liverpool en Borussia Dortmund.

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers uit de geboortejaren 2008 t/m 2014. Aanmelden is vanaf 9:45 uur en rond 15:00 uur is de prijsuitreiking en bekendmaking van de Jonger Oranje Regioselecties afgelopen. Deelname kost slechts €26,95, inclusief persoonlijk certificaat en PANNA! magazines.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl.