PURMEREND - Op zondag 14 november kan men kennismaken met de inspirerende werkwijze van Merlijn Twaalfhoven die als muzikaal leider van het BurmsterJamBam dit evenement in Purmerend op de kaart gaat zetten. Dit evenement is onderdeel van het Purmer-End-of-The-Year-Festival; een initiatief van Theater de Verbeelding, Theater de Purmaryn en Poppodium P3 om met honderden muzikanten uit Beemster en Purmerend aan het einde van 2021 de fusie van beide gemeentes een onvergetelijk geluid te geven. Deze middag is speciaal voor de musici die zich hebben aangemeld, maar ook zeker voor de twijfelaars.


Want op zondag 14 november a.s. van 12-14 uur komen de musici die zich hebben aangemeld samen in P3 om elkaar te ontmoeten en om voor het eerst samen muziek te maken. Voor de twijfelaars is dit een mooi moment om te komen kijken, om te beoordelen of je wil meedoen. Vergeet niet je instrument mee te nemen! Merlijn en Wouter Hakhof, dirigent, trompettist, componist/arrangeur én directeur van muziekschool Boedijn in Hoorn, zullen dan verder in gaan op het project.

De organisatie is blij om te zien dat er al veel animo is vanuit de verschillende orkesten, koren en individuele muzikanten om mee te doen, maar wil graag een nóg grotere groep muzikanten verzamelen om een nóg grotere impact te kunnen bereiken bij het publiek. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Geef je op en doe mee, het wordt een uniek avontuur!

Aanmelden voor deelname kan via: info@wiewatwaarop49.nl. Even kennismaken in P3, Purmersteenweg 17-19 in Purmerend? Kom langs en neem je instrument mee. En niet te vergeten je Corona-toegangsbewijs en legitimatiebewijs.