PURMEREND - Creamoes lanceert op 4 mei in de Taborkerk het evenement KidsFest, een bruisend indoor festival speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, maar aan de volwassenen is ook gedacht. Voor hen is er een markt. KidsFest is van 11.30 tot 16.30 uur en belooft een dag vol plezier, creativiteit en verbinding.

"Ik ben enthousiast om KidsFest te lanceren als een leuk en leerzaam evenement dat speciaal is ontworpen voor kinderen, maar waarbij ook aan de volwassenen is gedacht", zegt Gwendolyn Heath, organisator van KidsFest. "Het doel is om een onvergetelijke ervaring te bieden waar kinderen genieten, leren en nieuwe vrienden kunnen maken, alles op één plek."

Wat is er te doen op KidsFest?
* Er zijn 4 workshops; Woorden hebben kracht, Catwalk lopen, Ondernemerschap voor kinderen, VisionKiddows (het maken van een visionboard).
* Marley Praat Passie komt voorlezen
* Er zijn 2 masseurs die de kinderen een stoelmassage van max 7 min aanbieden
* Er is een aschmink/glittertattoo artist aanwezig
* Je kunt jezelf vastleggen via de 360 graden photobooth
* Een markt waar je bijzondere producten kunt aanschaffen of heerlijke lekkernij
* Springkussen voor de allerkleinsten
* High Lemon (een high tea voor kinderen. Deze is wel betaald en is vooraf te boeken voor €3,50. Let op: beperkt plek!)
* Surprise guest waarmee je op de foto kunt

KidsFest is dé perfecte gelegenheid voor ouders om hun kinderen een geweldige dag te bezorgen. Het evenement belooft een dag waarbij verbinding, eigenwaarde, zelfvertrouwen en (talent)ontwikkeling centraal staat.

Voor meer informatie over KidsFest en om een ticket te reserveren, bezoek www.creamoes.nl/kidsfest of volg CREAMOES op Facebook/Instagram.