PURMEREND - Leuk uitje in de meivakantie: de beeldende en betoverende 6+ jeugdvoorstelling van Duda Paiva Company: Kinderen van het verdwenen woud; de magische wereld uit tekenfilms en games.
Zondagmiddag 30 april om 15.00 te zien in De Verbeelding.


Als Braziliaanse maker voelt Duda Paiva zich direct betrokken bij de ontwikkelingen in zijn geboorteland. Daarom komt hij na het succes van ‘Vergeten Dieren en Verloren Zaken’ terug met een nieuwe magische jeugdtheatervoorstelling, nu over verdwenen dieren uit het regenwoud.

Een visuele voorstelling met poppen, dans en oude inheemse muziek. Vol visuele poëzie en liefde voor het vertellen van verhalen.

Theaterkrant: “Magische dieren uit het regenwoud betoveren het publiek. Het verhaal is een lieve mix tussen fabel en avonturenboek. Elk dier heeft zijn eigen verhaal, doorspekt met humor en hier en daar een scherp randje.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 8,50 euro voor kinderen tot 13 jaar, volwassenen 11,50 euro, incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.