PURMEREND - Zondagmiddag 5 februari om 16.00 uur staat de beeldende kindervoorstelling Als het sneeuwt van Simone de Jong Company in ons theater. Fysiek, grappig en fantasievol theater voor iedereen van 2 tot 6 jaar en ouders en grootouders.

Ze is op reis. Ze loopt, glijdt, valt, springt, draait, sluipt en sleurt zichzelf vooruit. Eindelijk vindt ze beschutting. Ze maakt haar eigen plek en valt in slaap. En dan begint het te sneeuwen. Een aanstekelijke, grappige voorstelling over flexibel blijven in moeilijke tijden en speelt zich af in en om een levensgrote sneeuwbol. Scenes.nu****: “Verwondering is het sterkste kenmerk. Simone de Jong weet met deze woordeloze voorstelling zelfs de 2-jarigen geboeid te houden. Dat is knap. Extra leuk is het samen met speelster Zahira Suliman te dansen na afloop."

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50, kinderen tot 13 jaar € 8,50 incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.