PURMEREND - Zondagmiddag 17 december maken we de kinderen van 2 tot 5 jaar en hun (groot)ouders blij met de beeldende voorstelling WAS van de bekroonde jeugdtheatermakers Casier & Dies.

Per week doen we in Nederland gemiddeld 3,6 keer de was. Arme papa’s en mama’s. Voor kinderen zit de was, de wasmand en de wasmachine vol leven! En zo ook in WAS; een non-verbale voorstelling vol verbeelding, over de schoonheid en het spel in het alledaagse.

Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf spelen in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk de was!

Theaterkrant: “Wasmachine verandert in een heuse droommachine. Het gevoel van verwondering wordt onderstreept door de dromerige filmmuziek, uit Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain. Beeldschoon is ook het slotbeeld, waarin een droogmolen geplaatst wordt op de wasmachine. Na het openklappen van de molen vormen de doeken een soort tent.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50 voor volwassenen; kinderen tot 13 jaar € 8,50, inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.