PURMEREND – Wie de Hoogstraat in hartje Purmerend inloopt, kan er vrijwel niet omheen, de prachtige winkel van Kingdom Piercings & Jewelry die er inmiddels sinds eind 2023 gevestigd zit.


Eigenaren Sieger en Arjan begonnen de shop ter aanvulling van een al bestaande vestiging in Alkmaar (Kingdom Tattoo’s & Piercings). “In Alkmaar is het een tattooshop met een ruimte voor het zetten van piercings. Hier in Purmerend is de zaak puur gericht op piercings en exclusieve sieraden, vandaar de naam Kingdom Piercings & Jewelry, waarbij vooral vrouwen de weg naar ons weten te vinden. Vroeger waren piercings vaak standaard, maar het wordt nu veel luxer en duurder. Dat is ons ook concept. High-end piercings, zoals men het kent in Amerika.. Hier in Purmerend richten wij ons juist op de sieraden. Hierbij zijn het trouwens niet alleen maar artikelen in het hogere segment, maar kan men ook voor de minder dure sieraden terecht.”, aldus Sieger.

Wat meteen opvalt bij binnenkomst is de grote hoeveelheid licht waarbij de vitrines vol met exclusieve sieraden direct in het oog springen. “Daar hebben wij heel bewust voor gekozen. Vaak zie je dat tattoo- en piercingshops vrij somber ogen. Wij willen juist een lichte en frisse uitstraling waarbij het voor een ieder uitnodigt om naar binnen te lopen. Met twee behandelkamers en professionele medewerkers die weten wat het zetten van een piercing inhoudt, maar ook een ieder van advies kunnen voorzien”.

De diversiteit aan sieraden valt direct op. “Wij hebben meer dan 300 sieraden van luxe merken uit o.a. Spanje en de Verenigde Staten. Daarbij brengen wij exclusieve sieraden van Culet uit Nederland op de markt, naast de buitenlandse merken zoals Inari, Neometal, Junipurr, Buddha Jewelry, Ember en Naga”.

Inmiddels een paar maanden op weg heeft Kingdom Piercings & Jewelry al de nodige klandizie in het centrum van Purmerend. “We zijn erg blij met deze locatie in de Hoogstraat. Purmerend heeft sowieso al een gezellig centrum en juist hier zitten de nodige (vrouwen) winkels. Daarbij zitten we dichtbij het station en openbaar vervoer. Wat ons betreft is dit een ideale plek, en wij hebben het dan ook prima naar ons zin in Purmerend.”

Kingdom Piercings & Jewelry is gevestigd aan de Hoogstraat 33, 1441 BB te Purmerend.

Kijk voor meer info op de website: https://kingdom-tattoo-piercing.nl/