PURMEREND - Wat kunnen we verwachten? ”De magische weg wijst zich vanzelf!”, lacht Karin. “Het wordt een braderie met als thema Heksen, Magiërs en ander Gespuis.” Waarom hebben jullie het een braderie genoemd? Karin: “Het is de bedoeling dat er die ouderwets gezellige sfeer hangt. Er is van alles te beleven. Ga langs bij een waarzegger, een heelmeester, kijk bij de ambachten en kunstenaars, laat een magische tekening maken, doe een leuke workshop, geniet van de troubadour en dompel je onder bij alle kraampjes! En neem een hapje en een drankje bij de bar en foodtruck. Het wordt een dag waar veel te beleven valt en waar je fantasie zeer zeker geprikkeld gaat worden. Of je nu komt met je dagelijkse kledij of dat je je hebt uitgedost als je favoriete fantasy karakter, je bent van harte welkom.”

Deze tweede keer zijn er meer dan 60 kraampjes, binnen en buiten met allerlei geweldige koopwaren, kunsten en ambachten. Heksen- en sjamaanspullen, leren tassen, mooie kleding, edelstenen en mineralen, fantasyspullen en nog veel meer.

Karin organiseert de braderie met Deanne. “We organiseren dit omdat we het zelf vooral heel leuk vinden”, zegt Deanne. “En omdat bezoekers en standhouders in februari al vroegen of we dit in de herfst weer wilde organiseren!, vult Karin aan. We geven hier graag gehoor aan en organiseren nu, na het succes van de eerste Magische Fantasy Braderie afgelopen februari, de 2de editie van de Magische Fantasy Braderie. Deanne: “Laat je verrassen en kom genieten van de fantastische magische sfeer! We zetten de poorten wagenwijd voor je open naar magische werelden. De entree is helemaal gratis, want we willen deze fantastische ervaring met iedereen delen. Dit gaat een geweldige dag worden en we hopen jullie 30 september te ontmoeten!”

Wil je meer weten over de braderie dan kun je alvast een kijkje nemen op onze website www.magische-fantasy-braderie.nl. Alle standhouders stellen zich hier alvast voor en je kunt er lezen wat er nog meer te beleven valt.

Wanneer: Zaterdag 30 september 2023
Hoe laat: 10.30 uur - 17.00 uur
Waar: De Inval, Karkietpark 16 in Purmerend
Kosten: Entree is gratis