PURMEREND - De derde editie van de Magische Fantasy Braderie komt eraan! We gaan hier zeker net zo’n succes van maken als de vorige edities.

Zaterdag 28 september 2024 van 10:30 uur tot 18:00 uur in en rondom wijkcentrum de Inval, Karekietpark 16 in Purmerend

De braderie is voor Heksen, Magiërs en ander Gespuis. Eigenlijk voor iedereen dus, zonder uitzonderingen! Kom als jezelf: in je spijkerbroek, als Harry Potter, Heks, Elf of wie of wat je dan ook maar wilt zijn.

Maar wat kun je daar dan bij verwachten?

Het is de bedoeling dat er die ouderwets gezellige sfeer hangt. Er is van alles te beleven. Ga langs bij een waarzegger, een heelmeester, kijk bij de marktkooplieden en kunstenaars en dompel je onder bij alle kraampjes! Geniet van de troubadour, de Bubble Fairies of laat je schminken. Luister naar de verhalen van de verhalenverteller en laat een foto maken door onze eigen hoffotograaf. Geniet van een hapje en drankje bij de foodtruck of in de Herberg.

Er is een grote diversiteit aan kramen: Heksen- en sjamanenspulletjes, toverstokken, kleding, tassen, hoeden, edelstenen, elixers, kruiden, orgonites, sieraden, dromenvangers, boeken, fantasy figuren, kaarsen, hoofdtooien, rariteiten, mushrooms, draken, skulls, keramiek, sieraden, illustraties, t-shirts en fantasy werelden en nog heel veel meer.

Wil je nog meer weten wat er allemaal te doen en te zien is, kijk dat op onze website: www.magische-fantasy-braderie.nl

Wanneer: zaterdag 28 september 2024

Hoe laat: 10:30 – 18:00 uur

Waar: De Inval, Karekietpark 16 in Purmerend en omgeving

Kosten: Entree is gratis