PURMEREND - Vanaf 9 mei starten korte cursussen bij Cultuurhuis Wherelant; van kunstgeschiedenis tot het schrijven van kinderboeken. Verder kunnen kinderen in de meivakantie weer gratis creatieve workshops volgen in het kader van PurVak. En staat er weer een workshopweekend op de planning in het tweede weekend van mei, volop creativiteit dus bij Cultuurhuis Wherelant!

Inschrijven korte Voorjaarscursussen gestart

In de korte cursus kinderverhalen schrijven duiken we in de belevingswereld van het kind. De cursus start op 14 mei. Kunstgeschiedenisliefhebbers kunnen terecht op vrijdagochtenden vanaf 13 mei bij Pieter Schmits en zijn programma over Nederlandse kunst en symbolisme. Er kan daarnaast ingeschreven worden bij nog tien andere korte cursussen in diverse technieken zoals schilderen, glas, beeldhouwen en etsen. Het perfecte moment dus om een nieuwe creatieve hobby te ontdekken!

PurVak: 3,4 en 5 mei gratis creatieve workshops bij Wherelant

PurVak staat voor Purmerendse Vakantieactiviteiten en bestaat sinds 1972, dit jaar dus precies 50 jaar! Ook in de meivakantie (3, 4, en 5 mei) kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer meedoen met gratis, creatieve workshops. Elke dag zijn er ca. 5 verschillende workshops die zowel in de ochtend als in de middag worden gegeven. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is van 13.30 tot 16.00 uur. Kijk op https://wherelant.nl/projecten/purvak/ voor het hele programma.

Workshopweekend 14 en 15 mei

Elk 2e weekend van de maand organiseert Cultuurhuis Wherelant kunstzinnige, creatieve workshopweekends waarin ook jij je talent kan ontdekken! Het weekend van 14 en 15 mei heeft ook weer inspirerende dagworkshops op het programma staan zoals: Creatieve powerboost, Mandala in klei maken, Illustratie tekenen, Portret in olieverf maken en Spelend schrijven. Schrijf je in voor 5 mei.

Inschrijven of meer informatie over de workshops en inschrijven kan via www.wherelant.nl/workshop

Meer informatie?

Je kunt tijdens kantooruren contact opnemen met Wherelant via telefoonnummer
0299- 434777

Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend