PURMEREND - KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdagochtend 18 april van 10 tot 12 uur bij de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40) een spelletjesochtend. Tijdens deze KUNSTGENOTEN in beweging laat Mark Hoeppe van de Spellenvereniging Purmerend zien wat voor leuke bekende en minder bekende spellen er gespeeld kunnen worden.

Iedereen kan meedoen met leuke en uitdagend, bekende en onbekende spelletjes die je gewoon lekker rond de tafel kan spelen. Goed voor het geheugen, sociale vaardigheden, communiceren en omgaan met tegenslagen eigenlijk net als het leven zelf. Gezellig samen een bordspel spelen. Samen of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact en zonder apps en sociale media.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als mooie tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. De komende weken staan de volgende activiteiten op het programma: Lezing over Levens testament, (Bibliotheek), LEVENSGROOT schilderij met elkaar maken en wandeling + meezingen met liedjes Annie M.G. Schmidt. Het complete overzicht met de juiste data en locaties vindt u op de website www.wherelant.nl

Praktische informatie
De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Deze activiteit vindt plaats op 18-04-2019 in de bibliotheek, Waterlandlaan 40 Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299-434777. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.