PURMEREND - KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdagochtend 20 februari van 10 tot 12 uur bij Bibliotheek Waterland (Waterlandlaan 40) een bijeenkomst in samenwerking met de Rabobank over veilig internetbankieren.

Hoe kun je een phishing e-mail herkennen en andere oplichtingspraktijken die via internet op je af kunnen komen? Op deze bijeenkomst van de KUNSTGENOTEN in beweging komt er een specialist van de Rabobank vertellen hoe je veilig kunt bankieren en hoe je maatregelen kunt treffen om financieel misbruik tegen te gaan.

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als mooie tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. De komende weken staan de volgende activiteiten op het programma: Donderdag 27 februari Mannen met panne(n) of Linedance. Op 5 maart een workshop van hovenier Van Kampen over de voorjaarstuin. Deze twee bijeenkomsten zijn in Cultuurhuis Wherelant te Purmerend. Kijk voor het hele programma op www.wherelant.nl.

Praktische informatie De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299-434777. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.