PURMEREND - KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdagochtend 19 maart van 10 tot 12 uur bij Bibliotheek Waterland (Waterlandlaan 40) een workshop waarbij senioren een animatiefilmpje kunnen maken.

Om zelf een animatiefilmpje te kunnen maken hoef je niet echt technisch te zijn. Je kunt met een heel simpele techniek; Stop motion, een creatief idee omzetten in een echt animatie filmpje. Hiervoor gebruik je materialen die in de Bibliotheek aanwezig zijn én een Stop motion app waarmee je een verhaal tot leven kunt brengen.

KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als mooie tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. De komende weken staan de volgende activiteiten op het programma: Donderdag 26 maart een workshop schermsport en op 2 april een kookworkshop taartjes vullen. Kijk voor het hele programma op www.wherelant.nl.

Praktische informatie
De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299-434777. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.