PURMEREND - Donderdagochtend 9 mei is er voor senioren een wandeling van ongeveer een uur met aansluitend samen luisteren naar liedjes uit de musical ‘Heerlijk duurt het langst’. De teksten van de liedjes zijn van Annie M.G. Schmidt en de muziek is van Harry Bannink. Theatergroep Purple brengt deze musical medio juni op de planken in theater de Purmaryn. De gecombineerde activiteit is een initiatief van Kunstgenoten in Beweging.

Wie wil meedoen aan de wandeling van Kunstgenoten in Beweging kan tussen half tien en tien uur verzamelen in Cultuurhuis Wherelant op bedrijventerrein De Koog, Van IJsendijkstraat 403. De wandelgroep maakt daar vandaan in een uur een wandeling van ongeveer 3,5 kilometer. Uiterlijk 11.00 uur is de wandelgroep terug in Cultuurhuis Wherelant en krijgt daar koffie met iets lekkers. Zangers en zangeressen van Purple laten de aanwezigen dan genieten van liedjes uit de musical ‘Heerlijk duurt het langst’. Wie meedoet aan de wandeling en naar de liedjes blijft luisteren betaalt vijf euro, inclusief koffie of thee. Wie alleen wil komen luisteren heeft gratis toegang.

donderdagochtend activiteit voor senioren
Elke donderdagochtend is er een activiteit voor senioren (65+) van Kunstgenoten in Beweging. De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen te doen. Het volledige programma van Kunstgenoten in Beweging staat op de website www.wherelant.nl.

De kosten per activiteit zijn € 5,00 en betaalt u (bij voorkeur gepast) contant voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Meedoen aan een activiteit kan alleen als u zich vooraf aanmeldt met een e-mail naar info@wherlant.nl of telefonisch via 0299 - 434777. Cultuurhuis Wherelant, de Bibliotheek Waterland en Spurd ondersteunen Kunstgenoten in Beweging en het project is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Purmerend.