PURMEREND - Vrijdag 16 december wordt de Kaasmarkt in Purmerend omgetoverd tot een gezellige wintermarkt. Op deze eerste editie van ‘Laag Hollandse makers – Dé markt’ kun je op een bijzondere manier kennis maken met maar liefst zeventien enthousiaste makers van food, ambachten en meer uit de directe regio. Het belooft een bijzondere middag en avond te worden!

Van oudsher kent Laag Holland een echte makerscultuur. Nog iedere dag worden hier veel (h)eerlijke en mooie producten gemaakt. Van lokaal bier en de lekkerste zuivel tot handgemaakte (kunst)werken. Stuk voor stuk producten van een hoogwaardige kwaliteit, die niet mogen ontbreken op en om de (kerst)tafel of als geschenk onder de boom!

Kom daarom vrijdag 16 december naar de gezellige makersmarkt in winterse sferen, georganiseerd door Bureau Toerisme Laag Holland in opdracht van Gemeente Purmerend. Kerstbomen, lampjes, muziek en veel gezelligheid. Van 14:00 – 20:00 uur staat de Kaasmarkt in het teken van de ‘Laag Hollandse Makers’. Haal hier de lekkerste groenten en fruit, zuivel, vlees, bier, zoetigheden, handgemaakte (kunst)werken en bijzondere cadeaus. Schuif daarna aan bij één van de Purmerendse restaurants of maak de avond compleet met nog meer shoppen tijdens de gezellige koopavond in het centrum.

Op en rondom de markt is nog veel meer te beleven. Wat dacht je van het Sing! Koor uit Purmerend, in Dickens stijl. Het gezellige winterterras van het ‘Hoedje van de Koningin’ en de echte ‘Intratuin’ wensboom voor het Purmerends Museum. Hier kun je je mooiste wens achterlaten en kans maken op prachtige prijzen. Het belooft een bijzonder evenement te worden!

Meer weten over de markt en de deelnemers? Ga dan naar www.laagholland.com/uitagenda/uitagenda/2604415000/laag-hollandse-makers-de-markt-wintereditie voor meer informatie.