PURMEREND - Aankomende vrijdag is het tijd voor de allereerste editie van Laag Hollandse Makers – Dé markt. Van 14:00 – 20:00 maak je op de Kaasmarkt in Purmerend kennis met maar liefst zeventien lokale makers uit de regio Laag Holland. Van (h)eerlijk vlees en zuivel tot handgemaakte sieraden en keramiek, op Laag Hollandse Makers – Dé markt vind je het allemaal!

Nog even en de kerstdagen staan alweer voor de deur. Hoog tijd om de laatste cadeaus te scoren en inspiratie op te doen voor het kerstdiner. Kies dit jaar voor een lokale, duurzame kerst, met producten en cadeaus van de makers uit de regio. Aanstaande vrijdag presenteren zeventien lokale makers uit de regio van 14:00 – 20:00 hun lekkerste en mooiste producten op de Kaasmarkt in Purmerend. Extra leuk: veel winkels in het centrum zijn deze vrijdag ook tot 20:00 geopend!

Op en rondom de markt is veel te beleven. Naast de iconische kerstboom die ieder jaar de Kaasmarkt in kerstsferen brengt, vind je hier tijdens Laag Hollandse Makers – Dé Markt ook de Intratuin Wensboom! Laat je wens achter op één van de kerstballen en maak kans op mooie prijzen van lokale makers. Geniet van de melodieën van het Sing! Koor uit Purmerend, die in Dickens stijl je winkelervaring extra gezellig maken. Na het shoppen kun je terecht op het gezellige winterterras van het ‘Hoedje van de Koningin’ voor een warm broodje of warme chocolademelk met muziek van Jacob D. Edward.

Zien we jou vrijdag op Laag Hollandse Makers – Dé Markt?

Meer weten over de markt en de deelnemers? Ga dan naar https://bit.ly/3FoFoem voor meer informatie.