PURMEREND - Aanstaande zaterdag is het weer zo ver. Van 10:00 – 17:00 uur kun je op de Kaasmarkt in Purmerend volop genieten van de tweede editie van de Laag Hollandse Makers. Ruim twintig lokale makers laten je kennis maken met allerlei mooie producten uit de regio. De markt staat deze keer in het teken van de prachtige lente en het belooft een gezellige dag te worden!

De Laag Hollandse Makersmarkt biedt bezoekers de kans om kennis te maken met de lokale makers en hun (streek)producten. Makers uit de regio presenteren met trots hun mooiste producten variërend van verse groenten uit de Beemster, ambachtelijk boerenijs en vegan cookies tot handgemaakte sieraden, biologische zeepjes en de gaafste (kunst)werken van keramiek.

Naast de vele prachtige producten kun je ook terecht op de gezellige terrassen van ’t Hoedje van de Koningin, Franzen en Brasserie Zomaar om in het lentezonnetje te genieten van een kopje koffie/thee en wat lekkers. De Dutch Music Academy zal voor een sfeervol muziek optreden zorgen, de kleintjes kunnen gratis worden geschminkt én er worden gratis tulpen uitgedeeld. Bovendien is er nog veel meer te beleven in het centrum van Purmerend tijdens dit koopweekend. Wij verwelkomen je graag!

Meer weten over de markt? Ga dan naar: https://www.laagholland.com/makersmarkt voor meer informatie.