PURMEREND - Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert Worktrans en Workbus Uitzendbureau een Landelijke Open Dag. Alle vestigingen – in Apeldoorn, Oudehaske, Pijnacker, Purmerend, Roosendaal, Venlo en Groningen – zijn deze dag van 10.00 – 14.00 uur geopend voor iedereen die interesse heeft in een baan in de transport of het personenvervoer.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een baan in de transport of in het personenvervoer? Kom dan vrijblijvend langs op een vestiging bij jou in de buurt. Op de Open Dag kan je kennis maken met de intercedenten en worden al je vragen over opleidingen, Code 95 en onze vacatures beantwoord. In een persoonlijk gesprek wordt er gekeken of er een passende vacature voor jou is.

Vacature of opleidingstraject
“We nemen graag de tijd om kandidaten te leren kennen en op zoek te gaan naar de ideale vacature of het opleidingstraject. Ook bieden we mogelijkheden voor Code 95. Gezien het aantal interessante vacatures en de grote veelzijdigheid bij veel grote en kleinere opdrachtgevers in heel Nederland, is de kans groot dat we deelnemers snel op weg kunnen helpen”, aldus Algemeen Directeur Philip Jonk.

Slot
Kortom, wil jij snel aan de slag, parttime of fulltime, voor een korte of langere tijd? Kom dan langs op de Open Dag op 24 maart om je te laten informeren over het werk of ons opleidingstraject in transport en personenvervoer. Aanmelden is niet verplicht . Geef Worktrans feedback over de Open Dag en maak kans op een rit in een èchte Rally Truck van ‘’Van Velsen Rally Sport’’.

Landelijke Open Dag: zaterdag 23 maart van 10.00 tot 14.00 uur
Purmerend | Cantekoogweg 15 | 1442 LG