PURMEREND - Ambachtelijke streekproducten shoppen, genieten op het terras, contact met échte Makers en dansen op de muziek van Dutch Music Academy. Aanstaande zaterdag 1 juli is het weer zover, de Laag Hollandse Makersmarkt, op de Kaasmarkt in Purmerend. Dat kan maar één ding betekenen: we vieren de zomer en maken er een feestje van!

Tijdens de Laag Hollandse Makersmarkt krijg je vier keer per jaar de unieke kans om met een groot aanbod aan lokale producten kennis te maken. De Makers uit de regio trekken dan naar ‘hét stadje tussen de polders’ en presenteren vol trots de door hun gekweekte of zelfgemaakte producten.

Deze editie staat in het teken van ‘vier de zomer’. Speciaal daarvoor varieert het aanbod in producten. Heerlijke broden, huisgemaakte jams & siropen, vlees, maar ook lokale bieren, sieraden, planten en andere ambachten vinden hier hun weg naar de koper.

Naast al dat lekkers en moois, kun je ook terecht op de gezellige terrassen van ’t Hoedje van de Koningin, Franzen en Brasserie Zomaar vanwaar je uitzicht hebt op het podium waar Dutch Music Academy. Een podium waar (aanstormende) talenten vol trots hun prachtige geluid laten horen (tipje van de sluier; bij de vorige editie gingen de voetjes van de vloer!).

Laag Hollandse Makersmarkt
1 juli 2023 10:00-17:00 uur
Kaasmarkt, Purmerend

Meer weten over de markt? Ga dan naar: https://www.laagholland.com/makersmarkt