PURMEREND - De laatste maandag in september start het binnenprogramma van SpurdFun. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar zijn er na elke schooldag sport- en spelactiviteiten. Er zijn elke middag twee zogenoemde instuiflocaties, waarvan dinsdag en donderdag één in Beemster. Maandagavond is er voor meiden van dertien jaar en ouder een Girls Only activiteit in sportzaal Gangeslaan. Donderdagavond is er zaalvoetbal voor jongeren in sportzaal De Kraal. Het binnenprogramma van SpurdFun is tot en met donderdag 22 april volgend jaar.

De activiteiten van SpurdFun zijn gratis toegankelijk. De instuiflocaties geven de kinderen volop gelegenheid zich sportief uit te leven met de neergezette sport- en spelmaterialen. Het doel van SpurdFun is om kinderen op een laagdrempelige manier te laten bewegen en te laten ervaren hoe leuk het is om te bewegen.

De activiteiten van SpurdFun zijn maandag in gymzaal Zuivelpad in Purmer-Noord en gymzaal Jan van Egmondstraat in Centrum, dinsdag in gymzaal De Weide in Weidevenne en gymzaal Middenpad in Zuidoostbeemster, woensdag in sporthal De Vaart in Purmer-Zuid en sportzaal De Kraal in Weidevenne, donderdag in sportzaal Karekiet in Overwhere en gymzaal van De Blauwe Morgenster in Middenbeemster, vrijdag in sportzaal Zwanebloem in De Gors en gymzaal Sweelinckstraat in Wheermolen. Het volledige programma inclusief tijden staat op de website van Spurd.

jongeren

Maandags is er in Weidevenne in sportzaal Gangeslaan van 19.00 uur tot 20.00 uur speciaal voor meiden vanaf dertien jaar uit Purmerend en Beemster een Girls Only activiteit. Het doel van de les is dat de meiden plezier maken en moe maar voldaan naar huis gaan. Donderdags van 19.00 uur tot 20.30 uur is er voor jongeren zaalvoetbal in sportzaal De Kraal in Weidevenne.

Voor vragen over SpurdFun kan men maandag tot en met vrijdag tijdens kantoor uren bellen met 0299 418 100 of een e-mail sturen naar info@spurd.nl.