PURMEREND - Op zaterdag 13 april zijn er activiteiten voor groot en klein in het museum. Het museum heet iedereen van harte welkom!

Maak een schitterende vaas of doe mee aan het theater van de pollepels. Loop je liever wat rond, dan kan dat aan de hand van Kijkwijzers. Daarmee zie je misschien net een beetje meer. Of ook hartstikke leuk, koop voor een klein prijsje het schitterende Tekenschrift, want Tekenen is leuk!

Het Tekenschrift staat vol met inspirerende tekenopdrachten. Allemaal aan de hand van voorwerpen die in het Purmerends Museum tentoongesteld staan. Door te tekenen zie je namelijk zo veel meer, je wordt veel bewuster van de wereld om je heen en het is gewoon heerlijk ontspannend om te tekenen. Het kan altijd en overal. Ook zo handig! Een gezellige middag beleef je in het Purmerends Museum.

Gratis toegang
Op 13 en 14 april is het museum geopend tussen 12.00-16.00 uur. De activiteiten op zaterdag zijn tussen 13.00 en 16.00 uur De toegang is alleen in het weekeinde gratis. De overige dagen van de museumweek gelden de gewone toegangsprijzen.