PURMEREND - Minou Bosua onderzoekt met acteur Eelco Smits de rol van de vader in hun patchworkgezin. Samen hebben zij een zoon. Eelco is de biologische vader, maar voedt het kind niet op. Minou is niet de biologische moeder, maar wel de (op)voeder van hun zoon.

Een creatieve botsing van twee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon. In Niet de vaders bevragen ze op humoristische wijze wat vaderschap dan eigenlijk is. Het Brabants Homomannenkoor omlijst op een indrukwekkende manier deze voorstelling.

Niet de vaders maakte deel uit van de officiële juryselectie voor het Theaterfestival 2021 als een van de beste voorstellingen: “ontwapende kwetsbaarheid, spontaan en bedachtzaam, integer maar bovenal lichtvoetig en met humor.”

Ook de recensies waren lovend: “Onvergetelijke theaterervaring; een zeer geslaagde combinatie van cabaret, toneel en documentaire.”
Regie: Mijke de Jong Muziek: Erik Vlasblom

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.