PURMEREND - Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt via een leerwerktraject vooruit helpen. Dát is waar No Limits (onderdeel van Prinsenstichting) zich dagelijks voor inzet. No Limits helpt deelnemers van leerwerktrajecten op weg naar participerende dagbesteding of naar werk in de beschutte maatschappij. Wil jij ook wat betekenen voor een ander? Dan kunnen de helden van No Limits op hun beurt ook wat voor jou betekenen.

Opstapje
No Limits is op zoek naar vrijwilligers die enthousiast zijn om de deelnemers van verschillende leerwerktrajecten te helpen. Als vrijwilliger bij No Limits ondersteun jij in samenwerking met de jobcoach en cliëntbegeleider een team cliënten. Heb jij een flinke dosis humor en ervaring of affiniteit in één van de sectoren Horeca, Groen, Zorg of Logistiek? Met jouw enthousiasme weet je de deelnemers te motiveren in hun ontwikkeling. Zo ben jij hun opstapje naar echt meedoen in de maatschappij.

Verrijking
In de meeste vrijwilligersfuncties is er sprake van 1 op 1 ondersteuning. Bij No Limits ondersteun je meerdere deelnemers tegelijk. Hier sta je niet alleen voor. Je werkt in een leuk team van deelnemers, jobcoaches en cliëntbegeleiders. En wat zo mooi is? De humor die je inbrengt, krijg je in kwadraat weer terug.

Jij verrijkt met jouw kennis en aanpak het levenspad van de deelnemers, die op weg zijn naar werk in de (beschutte) maatschappij. Ben je er klaar voor?

Aanmelden en informatie
Meld je aan als vrijwilliger bij No Limits. Niet morgen, maar vandaag! Kijk voor meer informatie op: https://www.prinsenstichting.nl/dagactiviteiten/werk/no-limits of meld je direct aan. Stuur een e-mail naar nolimits@prinsenstichting.nl of bel 06 824 363 25.