PUMEREND - Prijsvechter Eyelove in Purmerend bij Care&Beauty gaat verhuizen binnen in hetzelfde winkelcentrum Willem Eggert en heeft bovendien nu een extra grote collectie van het snelgroeiende brillenbedrijf. Voortaan kunnen klanten kiezen uit 450 monturen uit de nieuwste collectie, dat is twee keer zo veel als voorheen. Eyelove wil de komende periode nog meer bestaande verkooppunten mee gaan uitbreiden, want er blijkt veel animo voor te zijn.

Het bestaande verkooppunt van Eyelove wordt hiermee twee keer zo groot en heeft de nieuwste collectie brillen. Veel monturen zijn ook leverbaar in verschillende kleuren. Dit is iets waar door veel klanten om werd gevraagd. Door de grotere verkooppunten kan Eyelove meer klanten tegelijk helpen. Het brillenbedrijf verwacht hierdoor nog harder te groeien. De succesvolle montuurcollecties en mond-op-mond-reclame hebben ervoor gezorgd dat Eyelove in de afgelopen jaren flink is gegroeid.

Anders dan anderen

Eyelove verkoopt ieder jaar ruim 200 duizend brillen en dankt zijn populariteit aan de vaste lage prijzen voor brillen. Een complete multifocale bril kost 99 euro en een bril op sterkte voor veraf óf dichtbij 49 euro inclusief een gratis oogmeting. Daarnaast is het mogelijk om een multi-plus bril met breder leesgedeelte aan te schaffen voor 149 euro. Dat is een fractie van de prijs die traditionele opticiens en optiekketens rekenen. Hiermee heeft Eyelove binnen enkele jaren een marktaandeel weten te bemachtigen van maar liefst 7 procent.

Over Eyelove

Eyelove is een prijsvechter in de brillenmarkt en verkoopt in Nederland en België brillen tegen vaste lage prijzen via 160 shop-in-shops in drogisterijen en apotheken. Bij ieder verkooppunt kunnen klanten kiezen uit honderden monturen en wordt er gratis een oogmeting verricht middels geavanceerde oogmeetapparatuur. Kom Care&Beauty Purmerend, een afspraak maken is niet nodig!

U vindt Eyelove Brillen XL in Purmerend vanaf 29 oktober a.s. in:

Care&Beauty Purmerend
Willem Eggertstraat 17 (naast de Hema)
1441 CH PURMEREND