PURMEREND - De afgelopen drie maanden heeft DELTA Fiber Netwerk in samenwerking met lokale partners en ondernemersvereniging PRO via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen Baanstee (inclusief Noord) en De Koog in Purmerend. En nu is er goed nieuws voor alle aanmelders! Meer dan 30% van de ondernemers en bewoners hebben zich ingeschreven bij DELTA Fiber Netwerk. Daardoor profiteert iedereen op de bedrijventerreinen binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet.

Dankzij het enthousiasme van de ondernemers en bewoners van Baanstee en De Koog en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met partijen Clearmind, ITSD, Nedcall, Spot ICT, Technoberg, WilroffReitsma en Partners kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk.

We zijn inmiddels gestart met de voorbereiding van de aanleg. Binnenkort ontvangen alle betrokken partijen meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk op de bedrijventerreinen Baanstee en De Koog in Purmerend? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/purmerend-edam en bekijk de status van uw adres.