PURMEREND - Zondag 6 januari start Cultuurhuis Wherelant traditiegetrouw het jaar met een Open Huis ter introductie van het nieuwe cursusseizoen. Het kunst- en cultuurcentrum geeft hier een extra feestelijk tintje aan met livemuziek, een hapje en een drankje. Bezoekers kunnen meewerken aan een gezamenlijk groeikunstwerk, model tekenen, meedoen met een gratis proefles of deelnemen aan één van de vele andere creatieve activiteiten. Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen lekker aan de slag!

Een creatieve middag
De band Bohemian Soldiers zorgt voor muzikale gezelligheid in de foyer. Beeldhouw docent Rob Schreefel geeft een demonstratie van het splijten van een grote steen waarbij een aantal mensen kunnen assisteren. Een bijzonder moment dat erg leuk is om mee te maken! Om 13.30 uur kunnen geïnteresseerden meedoen met een proefles Ballet Workout en om 15.00 uur met een proefles Afrikaans dansen. Om 14.15 uur lezen aanstormend schrijftalenten voor uit eigen werk in de theaterzaal. Tijdens het Open Huis zijn vrijwel alle docenten aanwezig om informatie te geven over de cursussen en workshops die zij komend seizoen geven. Kom een kijkje nemen in de ateliers waar verschillende technieken gedemonstreerd worden of doe actief mee.

Praktische informatie
Het Open Huis is zondag 6 januari van 13.00 – 16.00 uur. De activiteiten worden aangeboden in een doorlopend programma alleen de proeflessen zijn op een specifieke tijd. Kijk op www.wherelant.nl voor meer informatie. Cultuurhuis Wherelant vindt u aan de Van IJsendijkstraat 403 te Purmerend op bedrijventerrein De Koog.

Datum: zondag 6 januari 2019 - 13:00 tot 16:00