PURMEREND - Na het succes van vorig jaar staat P3 ook dit jaar op het Reuring Festival op 24 en 25 juni. Die dagen verzorgt P3 de programmering op het Zwoele Groen met Doe Maar, Kensington & Reggae tributebands en optredens van Paul Sinha, Quique, Flaire & DMA.


Op zaterdag 24 juni programmeert P3 voor het eerst ook de tributes op het Zwoele Groen. Uncharted brengt een fantastisch tribute aan Kensington met hun kenmerkende muzikale gitaarlijnen en intense drumpartijen. Born a Tribe zorgt voor een Reggaetribute different style vol met passie en good vibes. Haal je zweetbandjes uit de kast, kam je haren, recht je schouders en kom naar de Doe Maar tribute. The Bands Angry Young Men en Herb’s Excellent Adventure brengen een eerbetoon aan één van de populairste Nederlandse popgroepen.

P3 brengt op zondag 25 juni opkomend talent naar het Reuring Festival. Paul Sinha, Flaire, Quique staan garant voor een feestje op het Zwoele Groen. Paul Sinha maakt songs zoals “Bootje”, “De Laatste” en “Ey Ey Ey met een R&B/Urban randje. Naast het uitbrengen van eigen muziek schrijft en produceert hij ook vaak voor anderen zoals Anouk, Maan, Snelle, Antoon, Kraantje pappie. Quique, met zijn muziek, een mix van reggaeton, R&B, hiphop en Afropop, was eerder al te zien op de grote festivals zoals Woo Hah!, Down The Rabbit hole en staat nu in het Zwoele Groen. Zelfgebrouwen, ongepolijst en vooral erg dansbaar: dat is de nieuwe Haagse belofte Flaire. Met een explosieve energie nemen ze je mee langs een veelzijdig poprepertoire met invloeden van techno, trance en house. Dutch Music Academy zet als afsluiting een spetterende show neer.

P3 is deze zomer ook nog te vinden op “ Camping in het fruit” in de Zuidoostbeemster. Deze wordt op 8 & 9 juli omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein met optredens van Tim Knol & Wandering Hearts, Gruppo Sportivo, DISband, de Toegift en vele anderen. Er zijn ook diverse kindervoorstellingen. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. P3 Popt-opReuring Festival 24 en 25 juni P3 op de Camping 8 en 9 juli


Informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl