PURMEREND - Dit jaar verandert de P3 in Purmerend voor 1 dag in de hoofdstad van alternatieve fashion, bands, kunst, cosplay en respect!

Op zaterdag 2 juni vindt voor het 7e opeenvolgende jaar AttitudeFest plaats; het leukste creatieve alternatieve spektakel in Nederland.

Dit jaar verandert de P3 in Purmerend voor 1 dag in de hoofdstad van alternatieve fashion, bands, kunst, cosplay en respect!

Het zal zwart zien van de mensen, simpelweg omdat zwart de lievelingskleur is van deze menigte. Het programma stroomt over met creativiteit en rock/metal muziek. Altijd al eens op een unicorn-rodeo willen zitten, drie bloedmooie zeemeerminnen willen zien of gratis je haar laten verven in een Kinki kleurtje door Kinki kappers? Of wil je alles weten over cosplay, make-up, pruiken, tekenen en bodypainting? Dit is je kans, want de hele dag worden er gratis workshops gegeven! Liefhebbers van excentrieke schoenen, rockabilly vintage mode en een heuse Attitude catwalk show kunnen hun hart ophalen. Haal een lekkere unicorn of vleermuis cupcake bij de foodtrucks of gewoon een patatje bij de Fritosoof.

Iedereen is welkom, het maakt niet uit hoe je er uit ziet, hoe oud of jong je bent, wat je doet of wie je bent.

Attitudefest heeft als motto: Mensen die anders durven zijn, maken de wereld immers een beetje mooier.

We zien je graag op zaterdag 2 juni vanaf 12:00 uur in de P3 te Purmerend.

Kaartjes bestel je voor €10, op www.attitudeholland.nl. Er is geen minimum leeftijd.