PURMEREND – Het Jan van Egmond Lyceum organiseert een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Jan van Egmond Lyceum en haar voorlopers RHBS en RSG. De reünie vindt plaats op zaterdag 9 april 2022 aan de Hoornselaan 10 te Purmerend. De aanleiding voor de reünie is het 100 jarig bestaan van de school. Heeft u hier op school gezeten of gewerkt? Kaarten voor de reünie zijn nog verkrijgbaar!


Er is een leuk, gevarieerd programma samengesteld voor deze reünie: Om te beginnen wordt van elke klas opnieuw een klassenfoto gemaakt. Iedereen kan weer terug naar de klas en een les volgen van een (oud-)docent. Er zijn optredens van oud-leerlingen. Zelfs de oude schoolband Vivid Black is herenigd voor deze bijzondere dag! Bezoekers kunnen genieten van een heerlijk warm buffet. De dag wordt afgesloten met disco van toen, in de aula van de school.

De belangstelling voor de reünie is groot, er worden dan ook veel oud-leerlingen en (oud-) medewerkers verwacht. Bent u oud-leerling of (oud-)medewerker en wilt u deze reünie niet missen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie en de kaartverkoop kijkt u op www.jel100.nl.