PURMEREND - Vanaf december 2022 kun jij ze tegenkomen, ondernemers in het wild, of eigenlijk Urban Nomads in het wild. Want vanaf dan is er een Sharing Workspace in Purmerend. Een (werk)plek waar ondernemers, freelancers, digital nomads en ondernemers in loondienst kunnen werken, ontmoeten en hun business laten groeien.

In de H20 Esport Campus op de Spinnekop in Purmerend ontstaat een web van zelfstandig professionals die gezamenlijk een werkplek delen, kennis met elkaar uitwisselen en gezamenlijk mooie projecten kunnen realiseren voor de stad, de regio en voor de nieuwe economie. Want zeg nou zelf als zelfstandige in je eentje aan de keukentafel werken werkt toch een stuk minder goed en leuk dan wanneer jij een goed bureau, supersnelle wifi en een netwerk van creatieve geesten om jou heen hebt zitten. Een netwerk waarmee je kennis, expertise, avontuur en fun kunt delen.

Met meer dan 50 werkplekken binnen de creatieve en innovatieve H20 Esports Campus gaan de Urban Nomads aan de slag met hun eigen business en/of freelance projecten. Vanuit het collectief wordt er een actieve community programmering gerealiseerd waarbij wij helpen om jouw business en jouw netwerk te laten groeien, want alleen is ook maar alleen en samen komen we een stuk verder. In de huidige wereld en zeker na de afgelopen jaren is hybride werken de toekomst. Niet meer elke dag ver reizen naar jouw klanten of naar het hoofdkantoor maar lokaal gebruik maken van Sharing Workspaces en ook op afstand jouw bedrijf ontwikkelen of werkzaamheden voor jouw klanten realiseren.

Met de Urban Nomads community heb jij een stabiele lokale basis waarvandaan jij kunt werken, ontmoeten en groeien. Krijg je van ons ook nog eens een goede werkplek en bieden wij jou alle faciliteiten die je maar kunt wensen om jouw werkdag leuker en beter te maken. Met een hechte en levendige community van gelijkgestemden zie jij jouw omzet groeien en zorgen we er met elkaar voor dat de Sharing Workspace een plek is waar jij wilt zijn, wilt werken en bijdraagt aan de nieuwe manier van werken en de nieuwe economie.


Wil jij meer weten of wil jij de Urban Nomads weleens in het wild ontmoeten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief of vraag meteen jouw werkplek aan via www.urbannomads.club/purmerend dan nodigen wij jou binnenkort uit in onze nieuwste Sharing Workspace.