PURMEREND - De Bibliotheek organiseert speciaal voor nieuwsgierige kinderen van 7-10 jaar een mini-college online. Het onderwerp is Planeten en sterren en het college wordt gegeven door niemand minder dan Govert Schilling.

Govert Schilling is wetenschapsjournalist en heeft boeken geschreven over sterrenkunde en ruimteonderzoek. Voor kinderen schreef hij Op reis door ruimte en tijd en Hadden de Grieken al rakketten? Op zondag 21 maart om 11.00 uur kunnen kinderen thuis een online bijeenkomst bijwonen waarin Govert Schilling ze meeneemt op een (tijd)reis door de ruimte en waar alles ontdekt kan worden over planeten, sterren en ruimteschepen. Hoe is dat hele 'soepzooitje' van sterren, manen en zonnen tot een heelal ontstaan? Govert vertelt ook over ruimteonderzoek en tijdmachines.

Planeten en sterren door Govert Schilling is op zondag 21 maart 2021, van 11:00 tot 12:00 online. Deelname aan het minicollege is gratis maar je moet je wel aanmelden om een link te ontvangen. Aanmelden kan via www.bibliotheekwaterland.nl/agenda