PURMEREND - Pokertoernooi in Purmerend Op dinsdag 26 november is de Poker Series te gast in Purmerend. Ze spelen voor de eerste keer bij Bowling Split Purmerend waar we om 19:30 van start zullen gaan. Er is een late registratie periode tot 21:00 voor de spelers die niet om half 8 op de speellocatie kunnen zijn. Deelname kost €12.95 en iedereen van zestien jaar of ouder kan zich inschrijven. De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan onze toernooien mee te doen. Ze spelen ieder toernooi met vaste delers.

Het toernooi in Purmerend maakt onderdeel uit van het vijfde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Het is de bedoeling om in 2019 zo’n 55 voorrondes te gaan organiseren. Tijdens voorrondes kunnen spelers zich voor de grote finale of halve finale plaatsen. Bij het verdelen van de tickets kijken we naar de beste 10% van de spelers. Bij 101 spelers zijn er 11 tickets. De chipleader bij het bereiken van de beste 10% gaat als winnaar direct naar de finale. Daarna spelen we het toernooi uit in Turbo variant. De speler die als laatste met alle chips overblijft mag aan het einde van het seizoen in ieder geval alle drie de halve finales spelen.

Tijdens het spelen van de voorrondes verdienen spelers ook punten voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen plaatsen de beste 36 spelers zich automatisch voor de Ranking finale. Richard Oosterom die de ranking finale van seizoen 3 op zijn naam schreef is in november 2018 met Team Pokeren.nl in Las Vegas geweest.

Winnaar in Team Pokeren.nl
De winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. Als ambassadeur voor onze website ga je een jaar lang met de andere leden van het team op pad om nationale en internationale pokertoernooien te bezoeken. Dat een pokeravondje voor €12,95 het begin van je pokercarrière kan zijn bewees Julian Hazelhof in 2017. Hij won de grote finale van het tweede seizoen en speelt sindsdien voor Team Pokeren.nl. Tijdens een €880 Event van de Rotterdam Poker Series in Holland Casino wist hij maar liefst €16.000 te winnen.

De spelers van Team Pokeren.nl hebben de afgelopen jaren meegedaan aan toernooien in Spanje, Las Vegas, Dublin, Londen, Manchester, Namen, Spa, Rozvadov, maar ook de World Series of Poker in Rotterdam en de World Poker Tour in Amsterdam.

Evenementenpagina Poker Series Purmerend