PURMEREND - Van 27 september t/m 8 oktober organiseert Cultuurhuis Wherelant proeflesweken waarbij geïnteresseerden voor slechts € 5,- een proefles kunnen volgen. Voor iedereen die interesse heeft in een cursus, maar nog twijfelt, is het een ideale manier om kennis te maken met de docent en zijn of haar manier van lesgeven. Kom ervaren hoe fijn het is om creatief bezig te zijn of doe kennis en inspiratie op bij een les fotografie, fotobewerking of kunstgeschiedenis. Bij voldoende animo gaan de cursussen een week na de proefles van start.

Edelsmeden, etsen, fotografie, beeldhouwen, olieverf

Cultuurhuis Wherelant heeft een breed aanbod proeflessen ingeroosterd in verschillende disciplines. Deze worden gegeven op de dag en het tijdstip waarop de cursus straks plaatsvindt. In de week van 27 september t/m 1 oktober kun je meedoen met een les olieverf- of acryl schilderen, fotografie portretmodel, edelsmeden, beeldhouwen in hout, etsen of kunstgeschiedenis.

Textiellab, Fotobewerking, ECO technieken, film

Van 2 t/m 8 oktober staan er weer andere lessen op het programma zoals o.a. de nieuwe cursussen ECO technieken, Textiellab, gemengde technieken en de Oriëntatiecursus film. Daarnaast zijn er lessen te volgen in decoratietechnieken waarbij je meubels en houten voorwerpen leert ‘oppimpen’ en er is een introductieles van de cursus Kunstgeschiedenis die gaat over de grote Stijlperiodes.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden voor een proefles is verplicht. Ga naar www.wherelant.nl bij het cursusaanbod en filter op proeflessen. Indien een proefles of cursus is volgeboekt dan is dit zichtbaar op de website en is het niet meer mogelijk om in te schrijven. De administratie is tijdens kantooruren bereikbaar voor vragen via (0299) 434 777. Cultuurhuis Wherelant is gelegen aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.