PURMEREND- De organisatie laat het Reuring festival niet zomaar aan ons voorbij gaan… Reuring 2020 gaat door, maar anders dan anders. Dit jaar kan iedereen tijdens de oorspronkelijke festivaldagen op 26, 27 en 28 juni vanuit zijn of haar luie stoel gratis van muziekoptredens en straattheatervoorstellingen genieten via dagelijkse live uitzendingen door RTV Purmerend.

Reuring Pubquiz & Salsa DJ Cesario

Vrijdagavond wordt elk team uitgedaagd om antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende vragen over het Reuring Festival, maar ook over bijvoorbeeld muziek, theater en Purmerend aan de hand van algemene vragenrondes, muziekfragmenten en fotorondes. Meld je team (1 ticket/team per huishouden) gratis aan via www.reuring.com. De muzikale omlijsting van de pubquiz wordt verzorgd door salsa DJ Cesario.

Reuring Kidz
Zowel op zaterdag- als zondagochtend om 11.00 uur zijn er voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. Zaterdagochtend kunnen de kinderen samen met Dirk Scheele muziek maken en zondagochtend speelt Joes (bekend van Dirk Scheele) op haar Ukelele rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen en met de lieve knuffel Dikkie Dik.

Theater Gajes – Sneeuwwitje Thuisbezorgd
Sneeuwwitje en de dwergen komen zaterdag op raamvisite bij twee woon- en zorgcentra in Purmerend. Een bewegende voorstelling langs de ramen, die mensen liefdevol wakker schudt en alle bewoners en zorgpersoneel een grote lach op het gezicht bezorgt! Blijf thuis en kijk uit het raam… dan komt de voorstelling misschien wel naar u!

Reuring Talkshow
Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken interviewen zaterdagmiddag diverse spraakmakende gasten. Tussen de interviews door wordt er live geschakeld naar straattheater- en muziektheatervoorstellingen van David Nathan, Elke Vierveijzer en Marco Bonisimo op verrassende locaties in Purmerend én optredens vanuit de hele wereld.

Reuring 1,5 meter sessies
Zondagmiddag spelen de lokale en regionale bands Campfire, Leah Rye en Born a Tribe een set van ongeveer een half uur. De presentatie en interviews met de bands deze middag is in handen van cabaretier Pieter Jouke.

Waar te zien en te horen?
Reuring Thuis is live te bekijken via RTV Purmerend (televisie en internetstream) en de Facebookpagina’s van het Reuring Festival en RTV Purmerend.

‘Ik kijk Reuring Thuis’ poster
Hang de ‘Ik kijk Reuring Thuis’ poster, te vinden in het Purmerends Nieuwsblad van week 25, goed zichtbaar voor je raam gedurende de festivaldagen en maak kans op een Reuring Festival pakket!

Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.reuring.com