PURMEREND - De Coranacrisis is een uitdaging voor mensen persoonlijk maar ook zeker voor hele bedrijfstakken. Zo hebben vele microbrouwerijen met het wegvallen van de horeca en festivals het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De horeca moest vanaf 15 maart geheel sluiten, een hele zware periode voor ons allen brak aan. Gelukkig kunnen we vanaf 1 juni weer proosten in de horeca!

Om te proosten op deze vernieuwde vrijheid, zal een groot deel van de horeca op de koemarkt dit vieren, met het P75 bevrijdingbier. Niet alleen om de 75 jaar bevrijding te vieren maar dus ook de viering dat we eindelijk weer naar het cafe of restaurant kunnen gaan!

De P75 is een heerlijk fris, licht oranje gekleurd bier. Met 4,5% alcohol een lekker licht speciaalbier om van te genieten op het terras. Dit kan dus vanaf 1 juni in Purmerend bij: De Keet, Restaurant Kozee, Cafe Aad de Wolf, De Stallen bar & grill, Effe Anders, Cafe De Heeren, Eetcafe de Ballustrade, Eetcafé Jo&Co, Biercafe de Bonte Koe, Grand cafe Heel Europa en Brasa bar & kitchen.

Steun de lokale horeca, proost op de vrijheid!

Doe dit svp wel verstandig, houd 1,5M afstand, en volg de instructies voor op het terras, in het cafe of restaurant.