PURMEREND - Binnen één jaar leverde Growthhacking Academy, de Red Panda Academy, 400 growhthackers af. Sanne Kommers uit Purmerend slaagde als 400ste student voor deze opleiding tot Growth Hacking Consultant. Een bijzonder resultaat voor een nog relatief onbekend beroep maar waarnaar steeds meer vraag komt en door de opleiding van de Red Panda Academy een vlucht neemt.

Afgelopen jaar meldden 700 mensen zich aan voor het growthhacking trainingsprogramma van de Red Panda Academy, waaronder Sanne Kommers uit Purmerend. Zij slaagde als 400ste student van deze opleiding en kan als Growth Hacking Consultant aan de slag. Jordi Bron, founder van de Academy: ''De vraag naar online marketeers met een growth mindset is nog nooit zo hoog geweest, dit bewijst dat de growthhacker als functie steeds bekender wordt.''

Gratis trainingsprogramma

Red Panda Academy biedt haar trainingsprogramma aan voor iedereen die volwaardig B2B Growth Hacking Consultant wil worden zoals marketeers die zich willen verbreden en ondernemers die snel willen groeien. Zij leert hen vanuit een breder perspectief naar marketing te kijken en heeft hiervoor de content geselecteerd die deelnemers direct in de praktijk kunnen toepassen, zoals blogs, video's, podcast en e-books. De training is gratis, online, te volgen. De Academy pakt hiermee een positie tussen de betaalde academies of platformen op marketinggebied.

Over Red Panda Works

Red Panda helpt bedrijven sneller groeien door een brede aanpak van marketing, sales en procesoptimalisatie." Red Panda Works is het nieuwste label voor online marketing met een growth mindset. Het bedrijf ambieert de beste growth hacking agency van Nederland te worden. Meer informatie vindt u op de website.