PURMEREND - De afgelopen drie weken is het recreatiebad onder handen genomen. Het ging om gepland onderhoud, verduurzaming en er is een uitdagend klim- en klauterspeeltoestel geplaatst. Voor de kleinsten is er nu in het recreatiebad meer speelplezier mogelijk. Er zijn zondag 24 september voor kinderen diverse activiteiten om aan mee te doen of om te bekijken.

Deze activiteiten zijn onder meer in de feestelijk versierde hal van het Leeghwaterbad. Er zijn sportieve demonstraties en kinderen kunnen gratis tegen een mooie achtergrond op de foto. Manager Leeghwaterbad Freek Eshuis: ‘Wij zijn blij met het resultaat van de werkzaamheden. Er is een attractie toegevoegd waar onze gasten de komende jaren veel plezier aan kunnen beleven!’ Het recreatiebad is vanaf zondag weer beschikbaar voor spetterend waterplezier.

openingstijden


Het recreatiebad van het zwembad in Purmerend is zondag open van 09.00 uur tot 16.00 uur. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang, anderen betalen € 6,25 per persoon. Meer informatie staat op de website van het Leeghwaterbad. Via deze website zijn ook tickets te reserveren en betalen. Tickets zijn ook te koop via de verkoopzuil in de hal van het zwembad, betaling kan alleen met PIN.