PURMEREND - Op 7 juni neemt Robby Valentine bekend van de jaren '90 hit 'Over and Over Again' en zijn fantastische band je mee langs alle highlights van zijn indrukwekkende carrière. In een ruim twee uur durende show presenteert hij zijn nieuwe album 'Embrace the Unknown'.

Het nieuwe album is volledig door Valentine zelf geschreven, ingespeeld, gezongen en opgenomen album. Met dit album komt de veelzijdigheid van de artiest naar voren. Liefhebbers van Queen, The Beatles, George Michael en Muse zullen het album zeker waarderen. Het nieuwe album is goed ontvangen en heeft hem zelfs een nieuw platencontract opgeleverd met het Japanse King Records.

De titelsong van het album gaat over het verlies van zijn zicht, en de bijbehorende videoclip heeft veel losgemaakt. Na het uitbrengen ervan werd Valentine veelvuldig uitgenodigd op radio en televisie. Om dit succes te vieren, zal het album op 7 juni uitkomen op vinylen en komt er een twee uur durend spektakel met een live blazerssectie en liveopnames voor de videoclip van de nieuwe single: 'Don’t Give Up on a Miracle'.