PURMEREND - Iedereen kan binnenlopen bij het Spellen Event in de Bibliotheek Purmerend op zondagmiddag 13 januari om een gezellig een vernieuwend spel te komen uitproberen, iets anders dan de welbekende standaard bordspellen. Het Spellen Event is iedere 2e zondag van de maand en iedere maand is er een ander thema. Dit keer zijn de kinderen aan de beurt. Ouders en kinderen vanaf 4 jaar kunnen meedoen.

Deze eerste spellenmiddag van het jaar kan de jeugd aan de slag. Samen met vader, moeder, broer of zus meedoen met spellen als Apenjungle, Droomhuis, Sugar Gliders, Zwarte kater en Alle Sunny games spellen. Ken je ze niet? Geen nood je leert ze deze middag kennen.

De Bibliotheek en Mystery game zien het als uitdaging om mensen weer rond de tafel te krijgen. Gezellig samen een bordspel spelen. Met elkaar in de vorm van een coöperatief spel, of juist tegen elkaar. Maar in ieder geval met echt contact en zonder apps of social media.

Spellen Event is op zondag 13 januari van 13.00 – 15.30 uur in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 te Purmerend. Gastheer van deze spelletjesmiddag is Mark Hoeppe van Mystery game online spelletjes winkel in Purmerend. Toegang is vrij!