PURMEREND - Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Om ervaringen met elkaar delen, contacten te leggen en tips en trucs uit te wisselen die helpen bij een zoektocht naar een geschikte baan. Bij de eerstvolgende Walk&Talk op donderdagochtend 3 maart in Bibliotheek Purmerend gaan we het hebben over het CV.

Hoe een CV eruitziet en wat erin staat is uiterst belangrijk. Een CV is immers een visitekaartje en onmisbaar als eerste stap richting een sollicitatiegesprek. De Walk&Talk van deze maand is op donderdag 3 maart van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Purmerend. Opgeven kan door een mail te sturen naar walkentalk@bibliotheekwaterland.nl. Deelnemen is GRATIS.

Ook online Walk&Talk
De Levende Sollicitatiegids gaat binnenkort online Walk&Talk bijeenkomsten begeleiden voor de bibliotheken. Op donderdag 17 maart staat van 10.00 - 11.30 uur de eerste van 8 landelijke Walk&Talk Online bijeenkomsten op de planning met als onderwerp: Een goede eerste (online) indruk.

De laatste jaren is voor het werven van nieuwe medewerkers het gebruik van sociale media steeds populairder geworden. In deze online sessie leggen we je uit waar je op kunt letten als je een goede eerste (online) indruk wilt maken. We kijken daarbij vooral naar LinkedIn.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Wil je meer weten? Kijk dan op https://www.levendesollicitatiegids.nl/walkentalk/